Participa en el concurs i comparteix l’impacte de la teva RSC

Comparteix amb nosaltres les teves iniciatives més sostenibles i forma part de la Setmana de la Responsabilitat Social de Catalunya 2018!

Sou una empresa compromesa amb la responsabilitat social? Voleu posar en relleu el vostre esforç per implantar models de gestió ètics, establir bones pràctiques i fomentar el desenvolupament sostenible?

Amb l’objectiu de reconèixer les iniciatives de grans i petites empreses en l’àmbit de l’RSC, llancem el concurs per a empreses de la Setmana de la Responsabilitat Social de Catalunya 2018 ‘Comparteix l’impacte de la teva RSC’.

L'objectiu del concurs

L’objectiu del concurs per a empreses “Comparteix l’impacte de la teva RSC”

Obrir una finestra a totes les empreses que estan compromeses amb la Sostenibilitat i la Responsabilitat Social, perquè tinguin un espai on comunicar les bones pràctiques que estan duent a terme en els àmbits ambiental, social, laboral, econòmic i / o de bon govern, o de manera global en tota l’organització.

A aquest concurs es poden inscriure grans empreses, pimes, emprenedors socials i empreses de l’economia social i solidària que desitgin compartir iniciatives innovadores adoptades en matèria de responsabilitat social i sostenibilitat.

Com són els projectes guanyadors?

Són innovadors, estan alineats amb l’estratègia de l’empresa i creen impacte. En definitiva, motiven i inspiren per seguir avançant en el camí de la Responsabilitat Social i de la Sostenibilitat.

Si esteu treballant per algun dels següents objectius:

 • Foment de la transparència
 • Implantació de codis ètics per a alts càrrecs
 • Sostenibilitat al llarg de la cadena de valor (subministrament de matèries primeres, processos interns, relació amb el client, etc.)
 • Millora de l’eficiència energètica i de l’ús de l’aigua
 • Foment de l’economia circular, del reciclatge i de la reducció de deixalles
 • Compromís amb la comunitat
 • Projectes innovadors d’acció social
 • Foment de la igualtat de gènere i contra la discriminació de qualsevol tipus
 • Facilitar la conciliació de la vida laboral i de la personal
 • Millora de les condicions laborals
 • Qualsevol altre objectiu centrat en els àmbits de bon govern, econòmic, laboral, social o ambiental, o a nivell de tota l’organització.

Llavors …

Aquesta és la vostra oportunitat per posar en valor davant tota la societat les accions que esteu desenvolupant.

Oportunitats
 • Les TRES empreses guanyadores tindran l’oportunitat de presentar els detalls de les seves iniciatives en la jornada inaugural de la Setmana de la Responsabilitat Social de Catalunya 2018, obtenint un reconeixement públic davant dels principals actors de l’RSC. Les empreses seleccionades posaran en valor els seus projectes en una taula rodona, a la qual assistiran nombrosos professionals de l’RSC, així com mitjans de comunicació i altres grups d’interès, per reconèixer les pràctiques responsables amb major impacte.
 • Els TRES projectes guanyadors tindran la possibilitat de convidar a clients, proveïdors, treballadors/res, partners o qualsevol altre públic d’interès que es consideri oportú per exposar els beneficis obtinguts mitjançant les bones pràctiques en RSC, i d’aquesta manera poder inspirar a altres empreses cap al creixement sostenible.
 • Els TRES projectes guanyadors, podran gaudir d’una destacada presència en els mitjans de comunicació de la setmana de l’RSC, així com també en banners, web, newsletters, notes de premsa, roll-ups, vídeos i altre material de comunicació que s’utilitzi.
 • Addicionalment, els projectes guanyadors podran participar de l’espai de networking que habilitem per establir noves aliances clau.
 • Finalment, TOTS els projectes presentats al concurs passaran a formar part del directori de bones pràctiques de la pàgina web de l’esdeveniment, una gran plataforma per donar a conèixer les teves iniciatives més responsables i posicionar al costat d’altres empreses i entitats líders en RSC.

Consideracions tècniques:

Data límit de presentació de projectes per a l’avaluació del jurat: 23/09/2018 a les 23.59 h
Resolució dels projectes seleccionats: properament

*Es valorarà la innovació del projecte, l’alineació amb l’estratègia de l’empresa, la facilitat d’implementació i l’impacte generat.

Inscripcions tancades.
Gràcies per la participació!