Concurs Empreses Setmana RSC 2017

PARTICIPA I GUANYA PRESENTAR LA TEVA BONA PRÀCTICA EN RESPONSABILITAT SOCIAL CORPORATIVA

+ un estand gratis a la Setmana del 14 – 18 nov Catalunya / 24 – 27 oct C. Valenciana

Concurs Empreses Setmana de la Responsabilitat Social Corporativa “Tot comença amb tu” / Novetat 2017!

Aprofita aquesta oportunitat i participa en el Concurs Empreses de la Setmana Responsabilitat Social Corporativa 2017 “Tot comença amb tu”. L’objectiu és obrir les portes a totes aquelles empreses que estiguin compromeses amb la sostenibilitat, d’aquesta manera se us ofereix tenir veu per poder comunicar la vostra bona pràctica en relació a les accions que estigueu duent a terme en matèria de Responsabilitat Social Corporativa, tant en l’àmbit social, ambiental i econòmic.

Els projectes més rellevants GUANYEN ser presentats durant la Setmana de la Responsabilitat Social en presència de mitjans de comunicació, audiència, grups d’interès i administració pública. A més, tindreu un espai GRATUÏT a la fira. També gaudireu d’una destacada presència en tots els suports de comunicació: banners, web, newsletters, notes de premsa, roll-ups, vídeos que es produeixen durant la Setmana de la Responsabilitat Social.

Podràs convidar al teu públic d’interès, clients, empreses proveïdors… per exposar la vostra bona practica en RSC i els beneficis obtinguts. Alhora estaràs fomentant i abanderant el creixement sostenible. Ja veus que TOT COMENÇA AMB TÚ!!! Tanmateix, podràs d’assistir al networking i establir noves aliances claus, incloent-hi l’administració pública.

Lidera des de l’estratègia del desenvolupament sostenible! Aprofita aquest esdeveniment com una oportunitat per millorar el teu posicionament. La societat demana canvis i millores, aquí pots explicar els teus!

* Stand a la fira només per a Catalunya.

Consideración tècniques:

La data límit de presentació dels projectes per a l’avaluació del jurat és el proper 23/07/2017. (Catalunya i Comunitat Valenciana)
Resolució de les Bones Pràctiques seleccionades 30/07/2017. (Catalunya i Comunitat Valenciana)
Es valorarà la innovació del projecte, es tindrà en compte l’ordre d’arribada en la inscripció, considerant l’afluència de participació.