Inscripció Catalunya


Com has conegut la Setmana de l’RSC?
Pàgina webFacebookTwitterLinkedinMitjans comunicació especialitzatsBanderoles al carrerPancarta balcó Rambla CatalunyaAltres


Vull inscriure'm a:

Dia 14 de novembre (dimarts)

· Inauguració de la 8ª Setmana RSC, Casos d'Èxit SOC-ECO-AMB, Networking i Fira RSC

Dia 15 de novembre (dimecres)

· Conferències Empresarials
· Cinema amb valors: pel·lícula documental i debat

Dia 18 de novembre (dissabte)

· Tallers de sensibilització
Entitats Tallers Descripció
Reciclatge de palets El taller consisteix en la recuperació de palets usats amb l’objectiu de transformar-los en mobles. El responsable del taller anirà acompanyant a les persones participants i formant-les en el procés d’aquest reciclatge.
Difusió i tramitació del distintiu Etiqueta Responsable Suport en la difusió i tramitació del distintiu Etiqueta Responsable.
Diners i valors Es tracta d’un taller en el que es vol sensibilitzar als assistents en relació als diners i als valors humans generant un debat i a partir d'una dinàmica per conèixer com funcionen les monedes socials, quin és el seu rerefons, quins valors transmeten i com poden ajudar-nos a crear un futur més responsable, just i solidari.
Màster class d'arts marcials Activitat per fomentar la vida saludable i l'esport des dels valors positius que aquest aporta.
Fes-te visible Taller infantil de creació de reflectants a partir de material reutilitzable (CD), tant per portar a la motxila com a les rodes de la bicicleta.