Inscripció Catalunya


Com has conegut la Setmana de l’RSC?
Pàgina webFacebookTwitterLinkedinMitjans comunicació especialitzatsBanderoles al carrerPancarta balcó Rambla CatalunyaAltres


Vull inscriure'm a:

Dia 14 de novembre (dimarts)

· Inauguració de la 8ª Setmana RSC, Casos d'Èxit SOC-ECO-AMB, Networking i Fira RSC
· Cinema amb valors: pel·lícula documental i debat

Dia 15 de novembre (dimecres)

· Conferències Empresarials

Dia 18 de novembre (dissabte)

· Tallers de sensibilització
Entitats Tallers Descripció
Moviment i expressió corporal Taller on a través d'exercicis de moviment i expressió corporal, molt vinculats al joc, descobrirem més coses sobre nosaltres mateixos, ens relacionarem amb els altres i posarem a prova el nostre cos.
Difusió i tramitació del distintiu Etiqueta Responsable Suport en la difusió i tramitació del distintiu Etiqueta Responsable.
Diners i valors Es tracta d’un taller en el que es vol sensibilitzar als assistents en relació als diners i als valors humans generant un debat i a partir d'una dinàmica per conèixer com funcionen les monedes socials, quin és el seu rerefons, quins valors transmeten i com poden ajudar-nos a crear un futur més responsable, just i solidari.
Màster class d'arts marcials Activitat per fomentar la vida saludable i l'esport des dels valors positius que aquest aporta.
Fes-te visible Taller infantil de creació de reflectants a partir de material reutilitzable (CD), tant per portar a la motxila com a les rodes de la bicicleta.
Taller de Titelles Taller on s'aprèn a utilitzar diferents eines i materials reutilitzats creant una titella articulada.
Elena´s Care Mascareta revitalitzant i hidratant amb productes naturals.


He llegit i accepto la política de confidencialitat i protecció de dades, i autoritzo a Ingeniería Social S.A.L., organitzadora de la Setmana de la RSC, a que inclogui les meves dades en el seu registre particular i que em pugui contactar en relació a aquest acte o altres actes o serveis que organitzi o ofereixi.