Programa RSC 2018

Programació 2018

9a. Setmana de la Responsabilitat Social a Catalunya, del 23 al 26 d’octubre a Barcelona i a Girona

Matins de conferències, jornades de voluntariat corporatiu i esdeveniment paral·lels amb la participació de grans empreses, pimes, entitats de l’economia social i solidària, entitats del tercer sector, universitats i administració pública.

23-24 d’octubre: jornades a Barcelona (horari de matí)
25 d’octubre: jornada a Girona (horari de matí)
26 d’octubre: Portes obertes i voluntariat corporatiu a Barcelona i Girona

JA ESTAN OBERTES LES INSCRIPCIONS GRATUÏTES.
INSCRIU-T’HI JA!

23 d’octubre
Barcelona

Conferències +
Esdeveniments Paral·lels

24 d’octubre
Barcelona

Conferències +
Esdeveniments Paral·lels

25 d’octubre
Girona

Conferències +
Esdeveniments Paral·lels

26 d’octubre
Barcelona i Girona

Portes Obertes +
Accions Voluntariat

Tractarem tots els àmbits de l’RSC: bon govern, econòmic, laboral, social i ambiental

Hi haurà ponència i debats sobre molts temes diferents relacionats amb l’RSC en conferències i taules rodones, compartint bones pràctiques i fent networking. Aquest any, un dels temes que tractarem serà la manera com podem utilitzar les noves tecnologies com el Blockchain en l’RSC.

A més a més, aquest any farem especial èmfasi en la igualtat, començant amb la de gènere. Per això tenim l’objectiu que com a mínim un 50% de les persones que faran de ponents siguin dones, per fomentar la visibilitat del talent femení.

D’altra banda, al llarg de tot l’esdeveniment posarem l’accent en el valor que té l’RSC per a la mateixa organització que l’impulsa: com pot implementar-la de manera eficaç i eficient, i quins beneficis pot tenir per a la seva plantilla, les operacions/negocis, clients o les persones beneficiàries o usuàries dels seus serveis.

I a part de les conferències, s’oferiran com sempre esdeveniments paral·lels com ara jornades de portes obertes d’entitats i empreses, i accions de voluntariat corporatiu, entre altres activitats.


Pròximament us facilitarem més detalls sobre la programació de la 9a. Setmana de la Responsabilitat Social a Catalunya 2018.

Per no perdre’t cap detall, inscriu-te ja a l’esdeveniment!