Apunts

www.cetapunts.org

Apunts és l’empresa d’economia social de Fundació Joia, entitat sense afany de lucre especialitzada en salut mental. Apunts ofereix serveis de disseny i missatgeria a través de la seva cadena de valor social i sota els paràmetres de la Responsabilitat Social Corporativa: servei de disseny, impressió digital i offset, marxandatge, gran format, post-impressió i missatgeria. Tots aquests serveis estan realitzats per un equip de més de 80 persones Professionals, de les quals, més del 80% són persones amb certificat de discapacitat per trastorn de salut mental i que reben una formació laboral constant.

Apunts té dos grans reptes: convertir-se en el proveïdor socialment responsable d’empreses multinacionals, pimes i autònoms, i generar llocs de treball per a persones amb discapacitat per trastorns de salut mental i que es troben en situació de risc d’exclusió social, tant a l’empresa protegida com a l’ordinària. És per això que dissenyem de forma específica qualsevol tipus de servei que pugui necessitar el client a través de la customització d’accions que poden ajudar-lo en la seva responsabilitat social, i també realitzem l’acompanyament en el procés de contractació de persones Professionals amb discapacitat.

Disposem de les últimes tecnologies, innovem en el sector cooperant i creant Xarxa amb empreses i organitzacions compromeses en la promoció de les persones amb discapacitat, i seleccionem els nostres proveïdors segons criteris de qualitat i el comerç de proximitat. Complim amb criteris ètics en tot la nostra actuació empresarial que es basa en el compromís econòmic, social i mediambiental.

Apunts reinverteix el seu capital en Fundació Joia, entitat a la qual pertany i que té més de 30 anys de vida dedicada a oferir de forma gratuïta serveis d’inserció socials i laborals a persones amb trastorns de salut mental.

apunts