Alazor S.L. (Grisverd)

www.grisverd.com

Grisverd exigeix dues característiques als elements de mobiliari urbà: que tinguin una elevada duració i resistència davant condicions adverses (climatologia i actes vandàlics) i que requereixi un manteniment mínim amb l´ objectiu principal l’estalvi econòmic.

En relació als aspectes ambientals, per tal d’aconseguir una millora ambiental real del mobiliari urbà, a Grisverd considerem totes les fases del seu cicle de vida en el disseny, així aconseguim la minimització de la petjada ecològica en benefici de tots. Pel que fa als aspectes socials, el disseny del mobiliari es centra en millorar la qualitat de vida i l´accés a les persones amb mobilitat reduïda. Triiki és un tricicle,de producció local, ecològic, més eficient i de menys consum, que convida l´ usuari a gaudir del paisatge en família, integrador,sense excloure a ningú, sigui quina sigui la seva edat o capacitat (nens, invidents, gent gran, persones de mobilitat reduïda, etc…) El vehicle està pensat per ser conduït per la persona asseguda davant (volant i frens).

L’acompanyant, pedala i canvia de marxa, segons el seu propi ritme, sense un excessiu sobreesforç i sense la responsabilitat de la conducció. Adreçat a empreses de lloguer de bicicletes, càmpings, allotjaments rurals i tota mena d’establiments i organitzacions que vulguin oferir un medi de transport diferent, còmode, integrador i totalment ecològic.

grisverd